CONVOCARE

CONVOCARE

CENTENAR

CENTENAR

INFORMARE

INFORMARE

PLANIFICARE ADUNARI 2019

PLANIFICARE ADUNARI 2019

CONDUCERE

CONDUCERE

COMUNICAT PENSII

COMUNICAT PENSII

COMUNICAT NR.28

COMUNICAT NR.28

SOLICITARE

SOLICITARE

SOLICITARE

SOLICITARE

PROPUNERI

PROPUNERI

PROPUNERI

PROPUNERI

LOCAŢIA

LOCAŢIA

HARTA

HARTA

Faceți căutări pe acest blog

luni, 15 martie 2010

APEL CĂTRE CADRELE MILITARE ÎN ACTIVITATE

....................................................APEL

ADRESAT PERSONALULUI MILITAR ACTIV DIN UNITĂŢILE MINISTERULUI APĂRĂRII NAŢIONALE DISLOCATE ÎN GARNIZOANA BUCUREŞTI

....Conform Legii nr. 163/2005 privind aplicarea Codului Fiscal şi a Ordonanţei Guvernului nr.26/ 2000 aveţi libertatea de a decide ca 2% din impozitul calculat pe soldă să fie virat asociaţiilor şi fundaţiilor legal constituite.
....Pentru a lua o hotărâre corectă, cel care agrează această măsură democratică este nevoit, printre altele, să răspundă la întrebarea esenţială: cărei organizaţii nonguvernamentale să virez procentul de 2%? Răspunsul firesc şi logic este unul singur: aceleia care militează pentru promovarea drepturilor şi intereselor mele şi ale familiei, precum şi ale categoriei profesionale din care fac parte!
....Filiala Sectorului 5 a A.N.C.M.R.R. răspunde acestor deziderate. Este o asociaţie recunoscută ca persoană juridică de utilitate publică, nonprofit şi apolitică care cuprinde, de regulă, cadre militare în rezervă sau retragere domiciliate în Sectorul 5, sau altele care au aderat, din proprie iniţiativă, la aceasta deşi au alte domicilii.
....Domnilor generali, ofiţeri, maiştrii militari, subofiţeri, militari angajaţi pe bază de contract, VIAŢA îşi urmează implacabil cursul. Mai devreme sau mai târziu vom fi colegi, militari în rezervă, cei care am slujit cu devotament Tăra sub Drapel. Animaţi de deviza nobilă a A.N.C.M.R.R.: ”PATRIE – ONOARE – DEMNITATE”, avem şi vom avea obligaţia de a acţiona pentru consolidarea respectului bine meritat pe care POPORUL îl are faţă de ARMATĂ. În spiritul solidarităţii şi camaraderiei fondul rezultat din cotribuţia Dumneavoastă va fi folosit în vederea rezolvării cazurilor deoseosebite apărute în viaţa camarazilor şi a familiilor noastre ( probleme medicale, accidente, decese, dezastre etc.) pe care militarii în activitate, respectiv cei în rezervă nu le pot soluţiona prin posibilităţile materiale proprii.
....De aceea vă solicităm să daţi curs apelului nostru!
....Cum veţi proceda dacă raspunsul Dumneavoastră va fi afirmativ? Simplu: doar prin complectarea unui formular prevăzut de legislaţia în vigoare. De celelalte probleme organizatorice şi practice ( distribuirea, centralizarea, depunerea documentelor la Administraţia Finanţelor Publice, etc.) se vor ocupa nemijlocit un membru al Filialei, împreună cu persoana numită de comanda unităţii din care faceţi parte.
....Termenul-limită pentru depunerea declaratiilor la instituţia menţionată este 15.05.10.
....Puteţi obţine relaţii suplimentare la sediul Filialei:
..................Bdul. Iuliu Maniu, nr.13-15, Sector 6, ( Şcoala Militară Muzică ) sau de pe sit-ul nostru: http://www.ancmrrfiliala5bucuresti.blobspot.com/ de pe care puteţi afla şi alte informaţii utile, inclusiv Statutul Filialei.
....Vom fi onoraţi să fiţi alături de noi, acum şi în viitor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu