CONVOCARE

CONVOCARE

CENTENAR

CENTENAR

INFORMARE

INFORMARE

PLANIFICARE ADUNARI 2019

PLANIFICARE ADUNARI 2019

CONDUCERE

CONDUCERE

COMUNICAT PENSII

COMUNICAT PENSII

COMUNICAT NR.28

COMUNICAT NR.28

SOLICITARE

SOLICITARE

SOLICITARE

SOLICITARE

PROPUNERI

PROPUNERI

PROPUNERI

PROPUNERI

LOCAŢIA

LOCAŢIA

HARTA

HARTA

Faceți căutări pe acest blog

luni, 19 aprilie 2010

COMUNICAT URGENT

CĂTRE TOATE CADRELE MILITARE ACTIVE, ÎN REZERVĂ ŞI ÎN RETRAGERE ŞI CĂTRE PARLAMENTARII LOIALI ROMÂNIEI

.....Intoxicarea credulilor de către actuala guvernare a funcţionat. Toate amendamentele şi propunerile de exceptare a militarilor din Legea privind sistemul unitar de pensii publice, făcute de către senatorii loiali României au fost respinse cu o singură excepţie : amendamentul diversionist privind acceptarea ca punctul de pensie să meargă până la 45% din salariul minim brut pe economie.

.....Toate pensiile militare vor scadea cu până la 71%. Majoritatea, aşa cum am estimat noi, cu 40-60%.

.....Legea va fi introdusă pe ordinea de zi a Senatului, luni, 19.04.2010.

.....Facem apel la senatorii care au rămas loiali României, să nu voteze « Legea Boc-Seitan », să fie prezenţi la Senat permanent, luni şi marţi, şi să nu părăsească sub nici un pretext sala de şedinţă.

.....Reafirmăm totodata necesitatea dezvoltării acţiunii de lămurire a deputaţilor în privinţa antieuropenismului, neconstituţionalităţii şi lovirii de nulitate a Proiectului de Lege.

.....In ceea ce priveste asistarea la şedinţele Senatului, solicităm să se atragă imediat atenţia prin viu grai şi prin mijloace media tuturor pensionarilor României ca, in conformitate cu Legea fundamentală a ţării, cu principiile democratice ale unui stat de drept, oricare cetăţean poate asista la dezbaterile din Senat asupra legii, dezbaterile fiind publice, în următoarele condiţii :
-Oricare cetăţean se poate prezenta cu buletinul de identitate in mână la intrarea in Senat (intrarea din str. 13 Septembrie), uzând de dreptul de a asista la dezbateri;
-Cetăţeanul care asistă la dezbateri nu are voie sa se manifeste în nici un fel, cu alte cuvinte nu are voie să conturbe derularea lucrărilor prin gesturi, voce, fluierături, etc. Poate sta liniştit, până la capăt, spre a fi privit în ochi de către acei care vor vota.
.....VĂ AŞTEPTĂM CU ÎNCREDERE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu